4.4.20

Προγνωστικά για την Wrestlemania 36


Η φετινή Wrestlemania θα διεξαχθεί στο Performance Center του WWE το οποίο εδρεύει στο Orlando και θα διεξαχθεί δίχως κόσμο. Οικοδεσπότης, θα είναι ο πρώην αστέρας των New England Patriots, Rob Gronkowski ο οποίος μετά την απόσυρση του από το NFL, υπέγραψε συμβόλαιο με το WWE και δεν αποκλείεται να βρεθεί σύντομα στα ρίνγκ.

Δεν έχουν προγραμματιστεί κάποια musical acts, το Hall of Fame θα μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία, ενώ για πρώτη φορά η Wrestlemania θα διεξαχθεί σε 2 ημέρες. Έχουν προγραμματιστεί 16 παιχνίδια και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως σε κάθε μέρα θα υπάρχει ένα Kick Off Show στο οποίο πέραν των συνεντεύξεων θα υπάρχει ένα ματς και στην βασική καρτέλα κάθε ημέρας θα συμπεριλαμβάνονται 7 παιχνίδια. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Aleister Black vs. Bobby Lashley
Δίχως να υπάρχει κάποιο υποτυπώδες υπόβαθρο σε αυτή την αναμέτρηση, δίχως να υπάρχει κάποιος τίτλος που διεκδικούν οι δυο παλαιστές το WWE αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα ματς για να γεμίσει την καρτέλα. Προφανώς από την στιγμή που δεν συνεχίστηκε η ιστορία μεταξύ του τριγώνου Lashley, Lana και Rusev, με τον τελευταίο να είναι προς της εξόδου από το WWE, παρά το γεγονός ότι η σύζυγος του Lana υπέγραψε συν το γεγονός ότι δεν στήθηκε κάποια ιστορία για τον Aleister Black ή για τον Lashley, ο Βινς, τους έφερε αντιμέτωπους. Δίχως να έχουμε υψηλές προσδοκίες για το παιχνίδι, θα ποντάραμε σε νίκη του Aleister Black ώστε να χτίσει την δική του κληρονομιά στις Wrestlemania.

SmackDown Women’s Champion Bayley vs. Sasha Banks vs. Lacey Evans vs. Tamina vs. Naomi (WrestleMania Fatal 5-Way Elimination Match)
Ένας εύκολος τρόπος για να συμπεριληφθούν αρκετές παλαίστριες σε ένα ματς και να συμμετάσχουν στην Wrestlemania, , είναι να γίνει ένα Fatal 5 way Elimination όπου η πρωταθλήτρια Bayley θα αντιμετωπίσει το φαβορί για τον τίτλο, Lacey Evans μαζί με τις Tamina, Naomi και την καλύτερη φίλη της, Sasha Banks. Βάση προγραμματισμού το παιχνίδι θα γινόταν στο Orlando, που είναι γενέτειρα πόλη της Naomi, όπου σε παλαιότερη Wrestlemania είχε στεφθεί πρωταθλήτρια, ωστόσο αυτό το προφανές σενάριο μάλλον δεν είχε μεγάλη πιθανότητα να υλοποιηθεί έτσι και αλλιώς, ακριβώς επειδή ήταν προφανές(!), συνεπώς θα πρέπει να ψάξουμε την νέα πρωταθλήτρια ανάμεσα στις υπόλοιπες τρεις. Πιστεύουμε ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι να μείνουν στο καναβάτσο η Bailey, η Sasha Banks και η Evans. Με κάποιο τρόπο θα δοκιμαστεί η φιλία των Banks και Bailey, κάτι που θα εκμεταλλευθεί η Evans και θα γίνει η νέα πρωταθλήτρια ώστε να ξεκινήσουν νέες ιστορίες στο πρωτάθλημα γυναικών του Smackdown.

NXT Women’s Champion Rhea Ripley vs. Charlotte Flair

Αν και στις Wrestlemania σπάνια συναντάμε πλέον cross branded αναμετρήσεις, αυτή την φορά θα έχουμε μια κόντρα μεταξύ του NXT και του WWE για την ζώνη γυναικών. Άπαντες είχαν αναρωτηθεί ποια θα είναι η αντίπαλος της Flair μετά την νίκη της στο Royal Rumble γυναικών. Η Baszler με την οποία είχε αναμετρηθεί στην τελευταία πράξη του Rumble είχε στοχεύσει στην Lynch, η Bailey είχε αναμιχθεί σε άλλες ιστορίες, ενώ η Rousey έχει αποσυρθεί. Εν τέλει βρέθηκε η λύση ώστε η Queen των PPV όπως έχει αποκαλέσει τον εαυτό της, να προκαλέσει την πρωταθλήτρια του NXT, Rhea Ripley. Η Flair ήταν η δεύτερη superstar που πήρε τον τίτλο του NXT το 2015 σε τουρνουά και τον κράτησε για 258 ημέρες ώσπου ξεκίνησε η πορεία της στο WWE για να γίνει 10 φορές πρωταθλήτρια. Η Ripley αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του NXT UK, μετά το τουρνουά May Young Classic και ηγήθηκε την εισβολή των γυναικών του NXT κατά την εισβολή τους στο RAW και Smackdown την περίοδο του Survival Series, ενώ κέρδισε και την Charlotte σε ένα triple threat παιχνίδι και πλέον φαντάζει ως ένα από τα νέα next big thing στον χώρο των παλαιστριών. Η κόντρα μεταξύ των δυο συνεχίστηκε για πολύ καιρό και πλέον θα λύσουν τις διαφορές τους στην Wrestlemania. Ωστόσο προκύπτουν διάφορα ερωτήματα από αυτή την αναμέτρηση. Σε περίπτωση που η Flair κερδίσει τον τίτλο, θα επιστρέψει στο NXT και η Ripley θα μετακομίσει σε ένα από τα shows του WWE; Αντίστοιχα αν νικήσει η Rhea, ποιο θα είναι το μέλλον της Charlotte; Αν θα ποντάραμε σε κάποια νικήτρια αυτή θα ήταν η Flair, απλά μένει να μάθουμε τον τρόπο και τι σχέδια υπάρχουν για τις δυο μετά την Wrestlemania.

Kevin Owens vs. Seth Rollins

Η επιρροή του Seth Rollins δεν ήταν αρκετή ώστε να προσηλυτίσει στο παρεάκι του Monday Night Messiah τον Kevin Owens έτσι ξεκίνησε μια κόντρα ανάμεσα στους δυο πρώην πρωταθλητές οι οποίοι προέρχονται από το πρόγραμμα του Performance Center και θα λύσουν τις διαφορές τους στο ίδιο κτίριο. Ενδεχομένως το σημείο κλειδί της αναμέτρησης να είναι η παρεμβατικότητα που έχουν οι ακόλουθοι του Rollins στο συγκεκριμένο ματς. Θα εμφανιστούν οι Authors Of Pain μαζί με τον Murphy για να υποστηρίξουν τον Rollins και να προκαλέσουν προβλήματα στον Owens; Θα έχει την υποστήριξη των Viking Raiders o Καναδός; Αν και το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό ώστε να συνεχιστεί η ιστορία, στην κόντρα μεταξύ Heel και Babyface, υποστηρίζουμε ότι νικητής θα είναι με όχι και τόσο δίκαιο τρόπο ο Seth Rollins.

Raw Tag Team Champions The Street Profits vs. Austin Theory & Angel Garza
Ο αγώνας αυτός είναι για την ζώνη tag team του RAW. Οι πρωταθλητές Street Profits θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που μανατζάρει η Zelina Vega, η οποία στο τελευταίο RAW ανακοίνωσε πως ο Andrade δεν θα συμμετάσχει και θα αντικατασταθεί από τον Austin Theory που θα πλαισιώσει των Angel Garza. Η αλήθεια είναι πως στα promos των τελευταίων μηνών η ιστορία του Garza, της Zelina, του Andrade και η κόντρα με Mysterio, Carrillo, είχε γίνει λατινομαμερικάνικη σαπουνόπερα. Οι Montez Ford και Angelo Dawkins είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό, υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους στο Elimination Chamber απέναντι στους Rollins και Murphy και δεν νομίζουμε να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην ομάδα της Vega. Αναμένεται ωστόσο αρκετά ενδιαφέρον και τεχνικό ματς στο οποίο το φαβορί είναι η πιο έμπειρη ομάδα των Street Profits, συνεπώς «we want the smoke» και στην Wrestlemania.

Otis vs Dolph Ziggler
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι αυτή του Otis των “Heavy Machinery” με τον Dolph Ziggler. Η ιστορία τους έχει ξεκινήσει μήνες πριν όταν ο Otis είχε καψουρευθεί την Mandy Rose, κατάφεραν να κανονίσουν ένα ραντεβού σε εστιατόριο στις 14 Φεβρουαρίου, όμως ο Otis έλαβε ένα μήνυμα ότι η Mandy θα καθυστερούσε στο ραντεβού και έφτασε αργοπορημένος στο εστιατόριο όπου βρήκε την ξανθιά καλλονή, παρέα με τον Dolph Ziggler. Στο τελευταίο smackdown, λίγο μετά τον αγώνα που έδωσε ο παρτενέρ του Otis, Tucker με τον Ziggler, εμφανίστηκε στις οθόνες ένας μυστηριώδης χάκερ ο οποίος έδωσε στην δημοσιότητα υλικό από την κάμερα των αποδυτηρίων όπου αποδείχθηκε πως η παρτενέρ της Rose, Sonya Devile έστειλε μήνυμα στον  Otis από το κινητό της Rose, παραπλανώντας τον για το ραντεβού. Πλέον πέραν της εκδίκησης που πρέπει να πάρει ο Otis, θα δοκιμαστεί και η φιλία των δυο κοριτσιών, ενώ θα πρέπει να αποκαλυφθεί ποιος είναι ο μυστηριώδης χάκερ. Θα ποντάρουμε σε νίκη του Otis ώστε να έχει μια “Wrestlemania moment” μαζί με την Mandy Rose.

Intercontinental Champion Sami Zayn vs. Daniel Bryan
Ο Sami Zayn σε ρόλο Heel όπως τον έχουμε συνηθίσει στο WWE, θα υπερασπιστεί τον τίτλο του Intercontinental πρωταθλητή απέναντι στον Daniel Bryan όπου πέρυσι είχε βρεθεί στην ίδια ακριβώς θέση με αντίπαλο τον Kofi Kingston με την διαφορά ότι είχαμε να κάνουμε με την ζώνη του WWE Champion.  Αυτή η αντιπαράθεση πήρε σάρκα και οστά τον τελευταίο καιρό με τον Zayn και το παρεάκι του, Shinsuke Nakamura και Cesaro να προτείνουν στον Bryan να ενωθεί με την ομάδα τους όμως ο Bryan αρνήθηκε και έτσι ξεκίνησε μια σειρά επιθέσεων εντός και εκτός του ρίνγκ.. Στο πλευρό του Daniel Bryan θα βρεθεί ο Drew Gulak ο οποίος εντυπωσίασε με την τεχνική αρτιότητα του και ανάγκασε τον Bryan να παραδεχθεί την αξία του. Θα ποντάρουμε σε νίκη του Daniel Bryan, εκτός αν ο σύμμαχος εκτός ρίγνκ, στραφεί εναντίων του με σκοπό να διατηρήσει ο Zayn την ζώνη.

WWE Women's Tag Team Champions The Kabuki Warriors vs. Alexa Bliss & Nikki Cross
Οι Γιαπωνέζες kabuki Warriors θα υπερασπιστούν τον τίλτου τους απέναντι στην ομάδα των Alexa Bliss και Niki Cross. Εδώ και καιρό υπάρχουν κάποιες φήμες πως η Asuka δεν θα συμμετάσχει στην Wrestlemania όμως τα promos συνεχίστηκαν κανονικά συνεπώς θα πάμε με την υπόθεση ότι το ματς θα γίνει. Δύσκολα θα χάσουν την ζώνη οι Kabuki Warriors εκτός αν το WWE θέλει να δημιουργήσει ιστορίες μεταξύ της Asuka και της Kairi Shane όμως την δεδομένη στιγμή μοιάζει απίθανό. Αντίθετα η φιλία των Bliss και Cross μπορεί να δοκιμαστεί, αν αυτό θα γίνει είτε μέσα από μια ήττα στην Wrestlemania, είτε μέσα από μια νίκη, απομένει να το μάθουμε στην συνέχεια.

Elias vs. King Corbin
Ένα ακόμα παιχνίδι το οποίο τίθεται εν αμφιβολία καθώς σε προηγούμενο επεισόδιο του Smackdown Live, o Corbin πέταξε από μεγάλο ύψος τον Elias και επίσημα το WWE δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση του τραβουδόρου του WWE.
Θα μπορέσει ο Elias να αγωνιστεί; Ο Corbin τι κρυμμένο άσσο έχει στο μανίκι του; Υπό κανονικές συνθήκες θα έχουμε μια νίκη του King Corbin καθότι ολόκληρος μονάρχης του WWE δεν μπορεί να φύγει με ήττα από μια Wrestlemania, εκτός αν ο σκηνοθετημένος τραυματισμός του Elias, είναι αφορμή για να γίνει μια αλλαγή στον αντίπαλο του Corbin, ο οποίος μπορεί να είναι είτε ο οικοδεσπότης της φετινής Wrestlemania, Rob Gronkowski, είτε ο καλύτερος φίλος του στο WWE, o Mojo Rawley. Σε αυτή την περίπτωση φαβορί είναι κάποιος από τους guests.

SmackDown Tag Team Champions The Miz & John Morrison vs. The Usos vs. The New Day (Triple Threat Ladder Match)
Εδώ και κάμποσες ημέρες, υπάρχει η πληροφορία ότι ο Miz δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί και οι Usos δεν πρόκειται να συμμετάσχουν, ομοίως με την περίπτωση των Kabuki Warriors, τα promos συνεχίστηκαν κανονικά και μέχρι το τελευταίο Smackdown, συνεπώς υποθέτουμε ότι το ματς θα γίνει. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί νικητής σε ένα ladder match, θεωρητικά το πλεονέκτημα το έχουν οι Usos όμως δεν μπορεί να μην υπολογίσουμε και στο απρόβλεπτο των The New Day στην Wrestlemania όπου θα τους χρήσουμε και φαβορί. Σε ότι αφορά τους πρωταθλητές, δύσκολα θα κρατήσουν τον τίτλο εκτός αν....δεν γίνει ο αγώνας.

Universal Champion Goldberg vs. Braun Strowman
Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει το ματς μεταξύ του Goldberg και του Roman Reigns, όμως ο Reigns αποφάσισε να αποσυρθεί από την Wrestlemania και έτσι ο πρώτος αντικαταστάτης του ήταν ο Strowman. Η φετινή χρονιά για τον Strowman ήταν αυτή που του χάρισε τον πρώτο ατομικό τίτλο της καριέρα του, είχε προηγηθεί εκείνο το φιάσκο του Tag Team Champion με τον μικρό Nicholas στην Wrestlemania 34 απέναντι στον Shamus και Cesaro και έτσι από σπόντα, θα βρεθεί να διεκδικήσει την ζώνη του Universal Champion απέναντι στον part timer Bill Goldberg. Στο αρχικό πλάνο θα ποντάραμε ότι ο Reigns θα ήταν αυτός που θα νικούσε το ματς, πλέον είναι θέμα τι κατεύθυνση θα δώσει το WWE. Θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Goldberg ώστε το ματς με τον Reigns να γίνει σε μελλοντικό PPV ή στο storyline θα αντικατασταθεί απλά ο χαρακτήρας; Θα ποντάρουμε σε νίκη του Strowman.

John Cena vs. "The Fiend" Bray Wyatt
Ο John Cena επέστρεψε για να ενημερώσει πως δεν θα συμμετάσχει στην Wrestlemania, λογάριασε όμως δίχως τον Bray Wyatt που με την alter ego persona του Fiend, τον προκάλεσε σε ένα ματς στην Wrestlemania με σκοπό να πάρει εκδίκηση από την ήττα που άλλαξε προς το χειρότερο την καριέρα του Wyatt στην Wrestlemania 30. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει τον ειδικό χαρακτήρα “Firefly Fun House” κάτι που υποθέτουμε ότι μέρος αυτού ή εξ’ ολοκλήρου θα είναι βιντεοσκοπημένος. Θα ποντάραμε σε ένα αρκετά βίαιο ματς όπως έχει υποσχεθεί το Fiend και σε νίκη του Wyatt.

The Undertaker vs. AJ Styles
Η παρουσία για τον «Phenom» σε μια ακόμη Wrestlemania αποτελεί από μόνο σημαντικό γεγονός. Αυτή την φορά έχουμε να κάνουμε με ένα dream match απέναντι στον Phenomenal AJ Styles που έχει πάρει τον ρόλο του heel από την εποχή που μετακόμισε στο RAW και έχει και την υποστήριξη του OC Club των Galows και Anderson. Η κόντρα μεταξύ των δυο ξεκίνησε με την απροσδόκητη εμφάνιση του Undertaker στην Σαουδική Αραβία στο φινάλε του τουρνουά του Tuwaiq Mountain Trophy όπου ο Styles κατάφερε να αποκλείσει τον Mysterio δίχως να γίνει η αναμέτρηση, όμως δεν υπολόγισε στην παρουσία του Undertaker ο οποίος του πήρε την νίκη. Στην συνέχεια είχαμε μια σειρά από promos μεταξύ των δυο και την πρόκληση –πρόσκληση του Styles αυτό το ματς να γίνει σε boneyard, έναν χώρο ο οποίος θα θυμίζει εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο. Πιθανότατα μέρος αυτής της αναμέτρησης να έχει βιντεοσκοπηθεί σε κάποιο ειδικό χώρο και η ολοκλήρωση της να γίνει μέσα στο performance center ζωντανά ή να είναι εξ΄ ολοκλήρου βιντεοσκοπημένη. Όπως και να έχει όμως το φαβορί είναι φυσικά ο Phenom που θα αγωνιστεί σε έναν «φυσικό» γι’ αυτόν χώρο, νίκη του Styles θα αποτελέσει έκπληξη ωστόσο θα ισχυροποιήσει την παρουσία του OC Club στο WWE κάτι που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Raw Women’s Champion Becky Lynch vs. Shayna Baszler
Πριν από ένα χρόνο το απόλυτο αουτσάιντερ, η Becky “The Man” Lynch νίκησε την Ronda Rousey και πήρε τον τίτλο σε ένα triple Threat παιχνίδι με την συμμετοχή της Charlotte Flair. Πλέον η Flair πρέπει να λύσει τις διαφορές της με την Ripley και η Lynch να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι στιγμής στην καριέρα της που είναι η “Queen Of Spades” Shayna Baszler, πρώην αθλήτρια του MMA και μια από τις πιο κυριαρχικές πρωταθλήτριες στην ιστορία του NXT. Η κόντρα των δυο ξεκίνησε από τα Survival Series και κορυφώθηκε σε ένα επεισόδιο του RAW όπου η Baszler χτύπησε πισώπλατα την Lynch και της κατάφερε ένα αιματηρό δάγκωμα στον σβέρκο που οδήγησε την Becky Lynch στο νοσοκομείο. Ακολούθησαν διάφορες εβδομάδες αντιπαραθέσεων και ύπουλων επιθέσεων μεταξύ των δυο παλαιστριών ενώ στο Elimination Chamber που έγινε τον Φλεβάρη, η Baszler κυριάρχησε και έτσι απέκτησε και τυπικά το δικαιώμα να διεκδικήσει την ζώνη από την Lynch. Θα ποντάραμε σε νίκη της Baszler, όμως η κόντρα μεταξύ των δυο είναι βέβαιο πως θα συνεχιστεί και μετά την Wrestlemania.

Edge vs. Randy Orton (Last Man Standing Match)
Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην φετινή Wrestlemania. Ο Adam Copeland (Edge) επέστρεψε πάλι στα ρίνγκ, κάνοντας αισθητή την εμφάνιση του στο Royal Rumble, όμως στο RAW που ακολούθησε, ο Orton επιτέθηκε στον Edge ενώ σε μεταγενέστερο επεισόδιο επιτέθηκε και στην σύζυγο του Copeland, Beth Phoenix η οποία ήθελε να ενημερώσει το κοινό για την υγεία του Edge, λέγοντας της πως ήθελε να τον προστατέψει από μελλοντικό τραυματισμό. Η Phoenix χαστούκισε τον Orton, εκείνος απάντησε στην Hall of Famer με ένα RKO και τα πλέον τα πάντα θα λυθούν στην Wrestlemania. Σε ότι αφορά τον νικητή, θα λέγαμε πως ο Edge είναι το φαβορί

WWE Champion Brock Lesnar vs. Drew McIntyre
Ο Drew McIntyre, αφού πέταξε εκτός Royal Rumble τον Lesnar, κατάφερε να μείνει και ο τελευταίος πάνω στο ρίνγκ νικώντας έτσι τον διαγωνισμό και κέρδισε το δικαίωμα να διεκδικήσει την ζώνη του WWE. Φαβορί στα χαρτιά είναι ο Brock Lesnar, ενώ σε ότι αφορά τα promos, οι εντυπώσεις είναι μοιρασμένες. Ωστόσο τελευταία το πάνω χέρι το έχει ο McIntyre που έχει καταφέρει να αιφνιδιάσει αρκετές φορές τον Lesnar. Θεωρητικά μοιάζει με μια ίδια περίπτωση της περσινής Wrestlemania όπου ο Seth Rollins αντιμετώπισε τον Lesnar και πήρε την ζώνη, μήπως όμως μια νίκη του McIntyre στον οποίο θα ποντάραμε θα είναι και το προφανή αποτέλεσμα; Ο Paul Heyman πάντως προειδοποίησε...και του χρόνου, πάλι πρωταθλητής ο Lesnar θα είναι.

No comments:

Post a Comment