24.4.19

Αποτελέσματα Wrestlemania 35

Αχτίδα φωτός στην σκιά της Νέας Υόρκης

Καλύτερη απ΄όσο περιμέναμε ήταν η Wrestlemania 35. Αν και το show ήταν πιο λιτό σε σκηνικά σε σχέση με την Wrestlemania 33 στο Ορλάντο, οι αγώνες αποζημίωσαν τους θεατές που παρευρέθηκαν στο Metlife Center στο Νιού Τζέρσει, το οποίο χαρακτήρισαν ως την σκιά της Νέας Υόρκης. Σε ότι αφορά τις προβλέψεις, φέτος είχαμε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, δίχως βέβαια να λείψουν οι εκπλήξεις που θα αναφέρουμε στην διάρκεια του κειμένου. Κυρίαρχο πρόσωπο της βραδιάς δεν ήταν άλλο από την Becky "The Man" Lynch, η οποία με την νίκη της πήρε και τις δυο ζώνες και δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρχει ένωση των δυο κατηγοριών.

Kick Off Show
Δυο ώρες ήταν η διάρκεια του Kick Off Show, το οποίο είχε λιγότερες συνεντεύξεις απ' ότι συνήθως καθώς συμπεριελάμβανε 4 αγώνες μιας και το WWE αποφάσισε να προσθέσει τον αγώνα της ζώνης Tag Team του RAW σε αυτό.

WWE Cruiserweight Championship

Όπως είχαμε προβλέψει ο Tony Nese ήταν αυτός που θα έπαιρνε την ζώνη του Cruiserweight από τον Buddy Murphy ο οποίος όπως ανακοινώθηκε σε επόμενο επεισόδιο του Smackdown, θα συμπεριληφθεί στο ρόστερ της μπλε ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε λίγο καλύτερο αγώνα όμως και βρισκόταν στο Kickoff show όπου έπρεπε να χωρέσουν 4 αγώνες ήταν λογικό να μην έχει την σωστή κλιμάκωση. Ο Nese κατάφερε να επιβιώσει από τα χτυπήματα του Murphy, να κάνει ένα εξαιρετικό German Suplex που εξουδετέρωσε τον Murphy και με ένα Running Nese τον άφησε αναίσθητο και πήρε την ζώνη των Cruiserweights.

Womens Battle Royal


Δεν επικράτησε το μεγάλο φαβορί στον δεύτερο αγώνα Battle Royal των γυναικών. Αν και είχαμε επιστροφή της Amber Moon, δεν επισημάνθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα σχολιασμού, ενώ και η ίδια δεν παρέμεινε αρκετή ώρα στην παλαίστρα όπως συνέβη και με την Niki Cross.
Η Asuka έφτασε μέχρι την τελική τριάδα, όμως ενώ κατάφερε να βγάλει εκτός ρίνγκ την Sonya Deville εξουδετερώθηκε από την Sara Logan και στην συνέχεια η...ξεχασμένη εκτός ρινγκ Carmella με μια εντυπωσιακή κλωτσιά πέταξε εκτός του καναβάτσου την Logan και στέφθηκε νικήτρια. Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι τι θα γίνει με την Asuka για την οποία υπήρχε η φημολογία ότι ζήτησε να φύγει από το WWE, ωστόσο σε επόμενο επεισόδιο του Smackdown έγινε ομάδα με την Γιαπωνέζα Kairi Shane που ήρθε από το NXT και θα διεκδικήσουν την ζώνη Tag Team των γυναικών.

RAW Tag Team Championship

Σωστή πρόβλεψη είχαμε για τους νικητές αυτής της ζώνης.Ο Zack Ryder και το Curk Hawkings νίκησαν τους Revival και πήραν την ζώνη των πρωταθλητών και παράλληλα το σερί των 269 συνεχόμενων ηττών του Hawkins έλαβε τέλος. Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα οι Revival είχαν το πάνω χέρι και αναλώθηκε σε αρκετό trash talking υποτιμώντας τον Hawkins όμως ο τελευταίος είχε και τον τελευταίο λόγο και με ένα roll up πήρε την νίκη για την ομάδα του. Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με κλασική περίπτωση έκπληξης στην Wrestlemania μιας και δεν επικράτησε το φαβορί, ενώ οι τοπικοί ήρωες πανηγύρισαν μπροστά στο κοινό. Πιθανότατα να έχουμε να κάνουμε με μεταβατικούς πρωταθλητές μέχρι να αναπτυχθεί κάποια ιστορία, άλλωστε σε πρόσφατο επεισόδιο του RAW έχασαν σε αγώνα δίχως υπεράσπιση του τίτλου από τους...War Raiders ή μάλλον τους Viking Experience όπως τους ονόμασε ο Βίνς.

Andre the Giant Memorial Battle Royal

O Braun Strowman ήταν τελικά ο νικητής στο 6o Andre the Giant Memorial Battle Royal.
Στον αγώνα συμμετείχαν αρκετοί γνωστοί παλαιστές όπως οι Matt και Jeff Hardy, Adrante Cien Almas, Mustafa Ali, είχαμε την επιστροφή του Luke Harper, ωστόσο το επίκεντρο της ιστορίας ήταν η κόντρα του Strowman με τους παρουσιαστές του Saturday Night Live, Colin Jost και Michael Che.
Αν και είχαμε προβλέψει πως ο EC3 θα είχε καλή παρουσία, αυτή αποδείχθηκε αρκετά σύντομη ενώ δεν είχαμε παρουσία κάποιον παλαιστών από το NXT. Όταν ξεκίνησε ο αγώνας οι δυο παρουσιαστές κρύφτηκαν κάτω από το ρινγκ και εμφανίστηκαν μόλις είχε παραμείνει ο Strowman πάνω στην παλαίστρα, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες τους έβγαλε εκτός μάχης και εκτός ρίνγκ και στέφθηκε νικητής.

Ώρα για δράση!


Λίγο μετά την ερμηνεία του America the Beautiful από την Yollanda Adams, η οικοδέσποινα της 35ης Wrestlemania έκανε την έναρξη του show η οποία έκβυβε μια έκπληξη, η οποία δεν ήταν άλλη από την παρουσία του Hulk Hogan. Ο χορός που είχαν μαζί όμως διεκόπη από τον Paul Heyman ο οποίος πήρε το μικρόφωνο, κατευθύνθηκε στην παλαίστρα και ανακοίνωσε πως το ματς του Brock Lesnar με τον Seth Rollins θα κάνει την έναρξη της Wrestlemania γιατί αυτός και ο πελάτης του πρέπει να προλάβουν την πτήση προς το Las Vegas όπου θα μιλήσουν με ανθρώπους που τους εκτιμούν περισσότερο (UFC).

WWE Universal Championship
 

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το show με έναν αγώνα που περιμέναμε να γίνει προς το τέλος της Wrestlemania. O Lesnar δεν περίμενε τον Rollins να μπει μέσα στην παλαίστρα και άρχισε ένα ανελέητο ξυλοκόπημα εκτός ρίνγκ, όμως ο The Architect αφού κατάφερε να επιβιώσει κατάφερε όταν ο διαιτητής δεν είχε στο οπτικό του πεδίο τους δυο παλαιστές να κάνει ένα αντικανονικό χτύπημα χαμηλά που γονάτισε τον Lesnar και με μια σειρά από διαδοχικά stomps να βγάλει εκτός μάχης τον πρωταθλητή και να πάρει την ζώνη ξεσηκώνοντας τον κόσμο στο Metlife Center. Να σημειωθεί πως ο Lesnar δεν έδωσε το παρών στο RAW της επόμενης μέρας ενώ δεν είχε προγραμματιστεί και όπως έγινε γνωστό κάποια εμφάνιση του σε επόμενο show. Είναι πάντως θετικό που η ζώνη επέστρεψε σε έναν πρωταθλητή που θα δίνει πιο συχνά το παρών.

AJ Styles vs Randy Orton
 


Αρκετά καλός αγώνας με τελικό νικητή τον AJ Styles που υπερασπίστηκε την τιμή του απέναντι στον Legend Killer, Randy Orton. Στον αγώνα ο Orton αρχικά πρωταγωνίστησε επιχειρώντας να κάνει RKO στην αρχή του ματς, ενώ χρησιμοποιώντας ως πλεονέκτημα το μέγεθος του συγκριτικά με τον Styles είχε τον έλεγχο. Ο έμπειρος AJ στόχευσε στο γόνατο του Orton, ενώ στην συνέχεια κατάφερε να αποκρούσει στις επιθέσεις του Viper, ωστόσο δέχθηκε ένα RKO που θα μπορούσε να δώσει την νίκη στον Orton, όμως κατάφερε να συνέλθει και να απαντήσει με ένα Phenomenal forearm και να πάρει την νίκη. Να σημειωθεί πως στο Superstar Shake up που ακολούθησε, ο Styles θα εμφανίζεται πλέον στο RAW.

Shane McMahon vs The Miz
Falls Count Anywhere
 


Χαρακτηριστικός αγώνας για την Wrestlemania 35 όπου ο Shane αντιμετώπισε σε ένα ματς τιμής τον "A Lister" The Miz. Όπως αναμενόταν το συγκεκριμένο ματς εξελίχθηκε σε διάφορα επίπεδα του γηπέδου με στημένα σκηνικά προκειμένου οι δυο παλαιστές να δώσουν τις μονομαχίες τους. Χτυπήματα σε τραπέζια, εμπλοκή του πατέρα του Miz με τον Shane, χτυπήματα πάνω στις κερκίδες με τους παλαιστές να κάνουν περατζάδα στο γήπεδο ανάμεσα στον κόσμο και το σκηνικό να ολοκληρώνεται πάνω σε μια πλατφόρμα όπου ο Miz έκανε ένα suplex πάνω στο Shane στο κενό, όμως ο Shane ήταν αυτός που προσγειώθηκε τελευταίος πάνω του και αν και αναίσθητος, πήρε την νίκη. Αν και δεν είχε το αποτέλεσμα που περιμέναμε ήταν ξεχωριστό και διασκεδαστικό παιχνίδι και αφήνει το περιθώριο ώστε η ιστορία των δυο θα συνεχιστεί κατά πάσα πιθανότητα στο μέλλον.


Smackdown Tag Team Championship
Fatal Four Way


 Οι Usos έγιναν πρωταθλητές αντιμετωπίζοντας τις ομάδες των The Bar, Shinsuke Nakamura με Rusev και Aleister Black με Ricochet. Χαρακτηριστικό σημείο του αγώνα ήταν η λαβή περιστροφής που έκανε ο Cesaro στον Ricochet η οποία διήρκεσε αρκετό διάστημα, περισσότερο απ' ότι συνήθως. Στο υπόλοιπο ματς υπήρχαν αρκετές λαβές, πραγματοποιήθηκαν αρκετές από τις χαρακτηριστικές κινήσεις των παλαιστών απ΄ όλες τις ομάδες, όμως το φινάλε ήταν αναμενόμενο με τους Usos που ανέβηκαν στα σχοινιά και έπεσαν πάνω στον Shamus. Καλή εμφάνιση από τους Black και Richochet που την προηγούμενη μέρα είχαν διεκδικήσει την αντίστοιχη ζώνη του NXT αλλά δεν τα κατάφεραν ούτε εκεί. Αν και θα περιμέναμε διάσπαση των δυο, η ομάδα τους θα συνεχιστεί. Σε ότι αφορά τους Usos, μετά το Shakeup μετακόμισαν στο RAW. Βαθμός άνω του μετρίου για το συγκεκριμένο ματς το οποίο θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αν είχαμε λιγότερες ομάδες στο καναβάτσο.

Womens Tag Team Championship
Fatal Four Way

Με διαφορά είναι το φαβορί για το βραβείο του πιο αδιάφορου αγώνα της Wrestlemania. Αν και θα περιμέναμε η Bailey με την Sasha Banks να κυριαρχήσουν, ωστόσο τον τελευταίο λόγο τον είχαν οι Αυστραλέζες Iconics, ενώ οι Nia Jax με την Tamina και αντίστοιχα οι Natalya με την Beth Phoenix, είχαν περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο στον συγκεκριμένο αγώνα. Φαβορί στα χαρτιά ήταν οι κοπέλες από την Samoa, ωστόσο είχαμε ποντάρει στις "Boss & Hug Connection" για τον λόγο ότι το WWE τις είχε προετοιμάσει καιρό για τον ρόλο των πρωταθλητριών. Αργότερα έγινε γνωστό πως μετά την Wrestlemania η Sasha Banks ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο με την εταιρεία, όμως ο Βινς φέρεται να της υποσχέθηκε πως θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα αγωνιστεί σε αγώνα στην Σαουδική Αραβία και αυτό ενδεχομένως να αλλάξει την απόφαση της. Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ματς νίκησαν τα απόλυτα αουτσάιντερ διαψεύδοντας τα προγνωστικά. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως σε περασμένο Smackdown είχαν σημειώσει μια ακόμα νίκη επί της Bailey και της Sasha και άτυπα είχαν κερδίσει την θέση τους στον συγκεκριμένο αγώνα.

WWE Championship

Κόντρα στο φαβορί που ήταν ο Daniel Bryan, όπως είχαμε προβλέψει ο Kofi Kingston νίκησε και πήρε την ζώνη του WWE Champion. Νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε τοποθετήθηκε το συγκεκριμένο ματς. Ο Bryan κατάφερε αρκετές λαβές στον Kofi, ο οποίος δεν το έβαζε κάτω, ενώ κατάφερε να ξεφύγει από μια waistlock. Οι δυο παλαιστές αντάλλαξαν χτυπήματα ενώ εκτός παλαίστρας τα δυο μέλη των The New Day εμψύχωναν τον Kingston ενώ παράλληλα φρόντιζαν να μην επέμβει ο Rowan που συνόδευε τον Bryan στο ρίνγκ. O Kingston τελικά με την χαρακτηριστική εναέρια κλωτσιά του, το λεγόμενο trouble in paradise έβγαλε νοκ άουτ τον Bryan και πανηγύρισε την κατάκτηση της ζώνης μαζί με τους The New Day και την οικογένεια του.
 Η αλήθεια είναι πως θα περιμέναμε ένα καλύτερο ματς, ο Kingston φάνηκε επηρεασμένος και κάποιες λαβές που επιχείρησε αρχικά δεν εκτελέστηκαν σωστά, επίσης πριν την έναρξη του ματς οι The New Day του είχαν μια έκπληξη σε ένα κουτί που ανοίχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης και ήταν μπλουζάκια για το πρωτάθλημα. Από εδώ και πέρα είναι άγνωστο πως θα πράξει το WWE με τους δυο, πιθανότατα να κρατήσει την ζώνη ο Kofi μέχρι το Summerslam.

United States Championship

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο αγώνας του πρωταθλητή Samoa Joe με τον Rey Mysterio. Αν και περιμέναμε να αντισταθεί περισσότερο ο Rey και να έχει συμμετοχή και ο γιος του σε κάποιο σημείο του αγώνα, δεν συνέβη κάτι τέτοιο ωστόσο είχαμε προβλέψει σωστά τον νικητή. Λιγότερο από πέντε λεπτά διήρκεσε η αναμέτρηση συμπεριλαμβανομένου και της εισόδου των παλαιστών. Ο Rey κατάφερε να κάνει ένα 619, o Joe απάντησε με ένα Coquina Clutch και άφησε αναίσθητο τον Mysterio κρατώντας την ζώνη του πρωταθλητή USA. Ένα squash match το οποίο επηρέασε ο τραυματισμό του Mysterio, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Roman Reigns vs Drew McIntyre

Ματς δίχως εκπλήξεις και με αναμενόμενο φινάλε το οποίο το είχαμε προβλέψει σωστά. Όλο το ματς είχε χτιστεί πριν στην κυριαρχία του McIntyre απέναντι στα υπόλοιπα μέλη της Shield και στην Grandest Stage of them all, όπως χαρακτηρίζεται η Wrestlemania θα δινόταν το τελευταίο κεφάλαιο όπου θα αντιμετώπιζε τον Roman Reigns ο οποίος επέστρεψε έπειτα από ένα σοβαρό πρόβλημα. Όπως αναμενόταν ο Reigns άντεξε στα χτυπήματα και τις προκλήσεις του Scottish Psychopath και με ένα spear στο τέλος νίκησε.

Elias Show και η επιστροφή του Dr. Thuganomics

Λίγο πριν φτάσουμε στην τελική ευθεία της 35ης Wrestlemania, στο ρίνγκ εμφανίστηκε ο Elias που έκανε ένα προσωπικό μουσικό show. Εξαιρετική δουλειά από την ομάδα παραγωγής του WWE που κατάφερε να συγχρονίσει βίντεο με τον Elias να παίζει πιάνο και ντράμς ενώ παράλληλα στην αρένα υπήρχε με ζωντανή ερμηνεία από τον παλαιστή. Όμως αυτή η σύντομη γιορτή διεκόπη καθώς στον πίνακα ανακοινώσεων του Metlife Center παρουσιάστηκε ένα ρετρό βίντεο από αγώνα της ομάδας baseball των NY Yankees και τον Babe Ruth να κάνει Homerun. Λίγο μετά εμφανίστηκε ο John Cena με την persona του Dr. Thuganomics φορώντας ένα τζάκετ των Yankees και έπειτα από μια από τις γνωστές του στιχομυθίες είχε μια σύντομη αντιπαράθεση με τον Elias όπου τον έβγαλε νοκ άουτ.

Triple H vs Batista
No Holds Barred

Ένας αγώνας που θα ανέβαζε την ένταση και πραγματοποίησε αυτό που υποσχέθηκε. Η εισαγωγή του Triple H για μια ακόμη φορά ήταν μνημειώδης καθώς εισήλθε στο Metlife Center μέσα σε ένα μηχανοκίνητο όχημα εμπνευσμένο από ταινίες όπως το Mad Max.  Αμφότεροι οι παλαιστές ακολούθησαν το πνεύμα του αγώνα και αγωνίστηκαν με τον ίδιο τρόπο. Σε ένα παιχνίδι όμως που γίνεται με τους κανόνες του Triple H, ο Cerebral Assasin έχει τον πρώτο λόγο. Ο αγώνας εξελίχθηκε εντός και εκτός της παλαίστρας, ο Triple H έβγαλε μια εργαλειοθήκη που ήταν κάτω από το καναβάτσο και χρησιμοποίησε διάφορα εργαλεία, από αλυσίδες μέχρι πένσες για να τιμωρήσει τον Batista. Ο Animal κατάφερε να αντισταθεί και να περάσει στην αντεπίθεση με σκοπό να δώσει ένα τέλος στην καριέρα του Triple H. 'Ομως ο Celebral Assasin δεν είχε πει ακόμα την τελευταία κουβέντα, ενώ βρήκε και έναν σύμμαχο εκτός ρίνγκ καθώς εμφανίστηκε ο Rick Flair ο οποίος απέσπασε την προσοχή του The Animal και δέχθηκε ένα χτύπημα από την σφύρα του Triple H. Στο τέλος όλοι ευχαριστημένοι πρέπει να ήταν, ο Batista πήρε τον αγώνα που ήθελε, ο Triple H συνεχίζει την καριέρα του και ο κόσμος απόλαυσε ένα διαφορετικό παιχνίδι με αρκετή ένταση.

Baron Corbin vs Kurt Angle 
Kurt Angle's Fairwell match

 Βασικά εδώ είχαμε να κάνουμε ένα μεγάλο φάουλ του WWE στον Kurt Angle, όχι μόνο γιατί ήταν ένας αγώνας που δεν άξιζε για αποχαιρετιστήριο παιχνίδι στον Hall Of Famer, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο έληξε. Πριν τον αγώνα υπήρχαν διάφορες φήμες πως θα αντικατασταθεί ο Corbin από τον Cena μέχρι και ότι θα εμφανιζόταν ο Undertaker με την persona του American Badass και θα έδινε ένα καλό μάθημα στον Corbin. Όμως τίποτα από αυτά δεν συνέβη, το WWE προτίμησε να εμφανίσει τον Undertaker στο RAW της επόμενης μέρας για να διακόψει τον Elias...σε ένα στόρι το οποίο πιθανότατα να συνεχιστεί στην Σαουδική Αραβία και όχι στην "Grandest Stage of them all". Στον συγκεκριμένο αγώνα, το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι το σύντομο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Kurt Angle μετά το παιχνίδι. Ο αγώνας ήταν επί της ουσίας ένα squash match με τον Corbin να κοροϊδεύει το κοινό και τον Angle χλευάζοντας την κίνηση "You Can't See Me" του Cena, θέλωντας με αυτόν τον τρόπο να διακωμωδήσει την φημολογία και ολοκλήρωσε το ματς με ένα end of days.

Intercontinental Championship
Ένα ακόμα ματς που δεν χωρούσαν πολλά προγνωστικά. Αρχικά εμφανίστηκε στην αρένα ο πρωταθλητής Bobby Lashley φορώντας ειδικούς φακούς επαφής που του έδιναν μια τρομακτική όψη συνοδεία του Lio Rush, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε ο Balor με την μορφή δαίμονα. Ένα χαρακτηριστικό του Balor στο NXT ήταν πως αυτή η persona δεν εμφανιζόταν συχνά, αλλά κυρίως μη προγραμματισμένα κάτι που έδινε την αίσθηση της έκπληξης και του ενθουσιασμού στο κοινό, το WWE δεν ακολούθησε αυτή την τακτική και ενώ θα μπορούσε να ήταν μια πραγματική Wrestlemania moment, ήταν απλά ένας αγώνας. O Finn Balor με την demon persona του προκάλεσε έναν εφιάλτη στον Bobby Lashley και πήρε την ζώνη του Intercontinental Champion. O Balor ήταν ασταμάτητος παρά το γεγονός ότι ο Lashley του κατάφερε στην αρχή ένα spear, ο Ιρλανδός κατάφερε να αντεπιτεθεί και να στριμώξει τον Lashley στα σχοινιά ενώ με ένα Coup De Grace τον εξουδετέρωσε και πήρε την ζώνη Intercontinental. Στο shakeup που ακολούθησε 2 εβδομάδες αργότερα, ο Balor συμπεριλαμβάνεται πλέον στο ρόστερ του Smackdown.


WWE Womens Championship
Winner takes it all


Για πρώτη φορά στην ιστορία των Wrestlemania, όπως είχαμε αναφέρει και στο κείμενο με τα προγνωστικά, στο main event είχαμε αγώνα γυναικών. Αρκετά εντυπωσιακές εισόδους για την Ronda Rousey η οποία μπήκε στο ρινγκ με την Joan Jett και την μπάντα της να παίζουν το χαρακτηριστικό τραγούδι της παλαίστριας, ενώ η Charlotte Flair ήρθε στο γήπεδο με ελικόπτερο, αφού πέταξε πάνω από το Metlife Center. Σε ότι αφορά την Becky Lynch, προτίμησε μια λιτή εισαγωγή καθώς ήθελε να κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα στο ρίγνκ. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, είχαμε να κάνουμε με έναν αρκετά physical αγώνα με λαβές, χτυπήματα και χαρακτηριστικές κινήσεις απ' όλες τις παλαίστριες. Όμως το φινάλε έμοιαζε περισσότερο βεβιασμένο και δεν είχε την σωστή κλιμάκωση, ήταν ξεκάθαρο στην λαβή που πραγματοποίησε η Lynch πως οι ώμοι της Rousey δεν εφάπτονταν στο καναβάτσο κάτι που μάλλον δεν ήταν προγραμματισμένο ( περίπτωση botch) έτσι ώστε να υπάρχει μια περίπτωση για να συνεχιστεί η ιστορία στο μέλλον. Η πρόβλεψη μας ότι η Wrestlemania θα κλείσει με την Becky να κραδαίνει τις δυο ζώνες αποδείχθηκε σωστή ωστόσο το ματς δεν ήταν αντάξιο ενός main event μιας Wrestlemania.

Εν κατακλείδι
Σε γενικές γραμμές είχαμε μια καλή Wrestlemania και όντως ήταν μια αχτίδα φωτός σε σχέση με το θέαμα που παρουσιάζει το WWE σε εβδομαδιαιά βάση και σε σχέση με τις δυο προηγούμενες Wrestlemania, ωστόσο υπήρχαν διάφορα θέματα που θα πρέπει να λύσει το WWE. Για παράδειγμα οι περισσότερες εισαγωγές των παλαιστών, δεν διέφεραν από αυτές που υπάρχουν σε εβδομαδιαία βάση στα shows του WWE, ένα ακόμα σοβαρό θέμα είναι η διάρκεια του Show. Σχεδόν έφτασε τις 8 ώρες συμπεριλαβανομένου και του Kick Off show. Αυτό που θα πρέπει να στοχεύσει το WWE είναι στην ποιότητα των αγώνων και όχι στην ποσότητα. Επειδή έχουμε να κάνουμε με το κορυφαίο PPV, είναι σημαντικό να συμμετέχουν όσοι έχουν παρουσιάσει κάτι σημαντικό καθ' όλη την χρονιά, όχι να βρίσκονται στην Wrestlemania επειδή υπάρχουν στο ρόστερ.
 Επίσης πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη σημασία στους αγώνες Tag Team και όχι να έχουμε επαναλήψεις αγώνων Fatal Four Way με διάφορες παραλλαγές από τα βασικά shows και τα PPV, Οι Nakamura και Rusev ενώθηκαν σχετικά πρόσφατα, οι The Bar μετακομίζουν από το ένα show στο άλλο και οι Aleister Black με τον Ricochet ενώ είναι εξαιρετικοί παλαιστές, δεν μπορεί να φανεί το ταλέντο τους σε Tag Team, ομοίως και για τις γυναίκες. Έγινε τόσος ντόρος για τις ζώνες των γυναικών για να καταλήξουμε στην Wrestlemania σε έναν αγώνα δίχως ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
 Γενικά το WWE θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη ουσία στα παιχνίδια για τις ζώνες Tag Team το WWE, παρά ένα Fatal Four Way με ομάδες που δημιουργήθηκαν με σκοπό να συμμετέχουν παλαιστές που δεν έχουν ρόλο στην Wrestlemania, δεν κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού. Αυτές οι καταστάσεις μεγαλώνουν αδικαιολόγητα η διάρκεια του show και χάνεται το ενδιαφέρον για το main event και τα σημαντικά ματς που είναι προς το τέλος του show.
 Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια, τουλάχιστον η Wrestlemania στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν καλή και μπορεί να αποτελέσει βάση για να βελτιωθούν και τα εβδομαδιαία shows με νέες ιστορίες.

No comments:

Post a Comment